Comsel Electric Vehicle Supply Equipment


Tulevaisuuden kestävä älylatausratkaisu tehty helpoksi

Comselin sähköautojen lataus on kokonaisvaltainen latausratkaisu alhaisella kokonaiskustannuksella. Ratkaisu käsittää kaiken tarpeellisen: latausaseman, latauskokemuksen, maksupalvelut sekä sähköverkon hallinnan integroidussa paketissa vahvoilla rajapinnoilla.

EU
EU-standardien mukainen. Lataus tapahtuu Type 2 liittimellä ja Mode 3 lataustavalla, korkein latausteho on 22 kW.
P
Julkista sekä puolijulkista latausta varten. Suunniteltu kestäväksi ja skaalautuvaksi tyylikkäällä ulkonäöllä. Käyttökokemus on helppo sekä intuitiivinen kätevillä ja vaivattomilla maksutavoilla, sekä pitkälle kehitetyillä hallintatyökaluilla.
Kokonaiskattava latausratkaisu. Kaikki tarvittava laadukasta latauspalvelua varten on yhdistettynä Comselin latausratkaisussa, helposti räätälöitynä teidän liiketoimintaa varten.
Kokonaisvaltainen ratkaisu sähköautojen latausta varten

Latausta EU-standardien mukaan

Miellyttävä ja intuitiivinen latauskokemus sähköautoilijoille
EU standardisoitu

Comselin latausasema käyttää EU-standardisoitua (IEC 61851-1) Type 2 liitintä ja Mode 3 latausta. Tämä mahdollistaa turvallisen sekä ohjattavan yhteyden latausaseman ja ajoneuvon välillä. Latausasemamme lataa maksimissaan 22 kW:n teholla, keskivertoauton lataa täten tyhjästä täyteen noin puolessatoissa tunnissa.

Sisäänrakennetuilla lukoilla kaapelin molemmin puolin, aktiivisella valvonnalla ja automaattisella virran katkaisulla lataus sujuu huolettomasti sekä turvallisesti.

Latauksen mobiilisovellus

Lataus-sovellus

Monipuolinen mobiilisovelluksemme kertoo sinulle latauksen tietojen lisäksi myös latauksen tilan, laadun ja ilmoittaa kun ajoneuvo on ladattu tai jos jotain poikkeavaa tapahtuu lataustapahtuman aikana. Mobiilisovelluksella löydät latauspisteet, hoidat tunnistautumiset ja maksut, voit mukauttaa lataustapahtumaa sekä selata aikaisempia lataustapahtumia ja käyttäjätilin käyttötietoja.

Helppokäyttöinen sovellus tukee useaa eri maksujärjestelmää ja latauspisteiden hinnoittelua, myös spottihinnan mukaan.

Turvallinen tunnistus ja maksaminen

Maksutavat

Riippumatta siitä, onko autoilija latausasemallamme asioimassa ensimmäistä tai viidettäkymmenettä kertaa, latauksen aloittaminen on yhtä helppoa. Latausratkaisumme tunnistusjärjestelmä toimii välittömästi sekä mahdollistaa usean eri tunnistustavan käytön.

Tunnistuksen ja maksun voi suorittaa asemalla joko RFID-kortilla, NFC:llä, lähimaksulla tai mobiililaitteella skannaamalla aseman QR-koodin. Maksut hoidetaan turvallisesti päästä päähän salatulla tietoliikenneyhteydellä sekä huippuluokan tietoturvaratkaisuilla.

Käyttö & Hallinta

Vaivaton ja kustannustehokas ratkaisu latauspalvelun tarjoajalle
Latauspalvelun toiminnot

Tiedostamme että latauspalvelun toimintakustannukset tämän elinkaaren aikana muodostavat suurimman osan kokonaiskustannuksista. Koko latausratkaisumme on alusta alkaen suunniteltu tämä mielessämme. Latausasemamme on suunniteltu kestäväksi ja soveltuvaksi kaikkia julkisia latausolosuhteita varten, tämä yhdistettynä kattavien työkalujen, huippuluokan teknologian ja turvallisuuden kanssa varmistavat latauspalvelun alhaiset toimintakustannukset tämän koko elinkaaren aikana.

Comsel Service Hubin avulla pyrimme tarjoamaan sinulle sekä latauspalvelullesi parhaat mahdolliset työkalut. Tarjoamme kattavat työkalut asennusta, huoltoa, hallintaa, käyttöä, maksuja sekä älylatausta varten. Palveluhubimme avulla latauspisteiden hallinta on vaivatonta sekä olet aina ajan tasalla niiden tilanteesta. Palveluhubilla vältät kalliit sekä turhat tarkistuskäynnit latauspisteille ja tarpeettomat hallinnointitehtävät. Palveluhubi on helposti sulautettavissa nykyisen liiketoimintanne kanssa ja muokattavissa tarpeidesi mukaan.

Verkkoon integrointi & Älymittaus

Verkkoystävällinen toiminta integraation ja rajapintojen avulla
Latauspisteen integrointi verkkoon

Oikea älymittausratkaisu on avainasemassa menestyksekästä sähköautojen älylatausratkaisua varten. Laajamittaisempi sähköautoilu on mahdollista vain latausratkaisun kunnollisella integroinnilla sähköverkkoon. EVSE-latausratkaisumme on varustettu seuraavan sukupolven älymittausteknologialla mahdollistaen saumattoman integroinnin älyverkkojen kanssa. Alan vaatimusten mukaan teknologiamme perustuu avoimiin standardeihin, toimii korkeimmalla mahdollisella saatavuustasolla sekä tietoturvalla. Sähköautoilun yleistyessä kiihtyvällä vauhdilla uusia haasteita esiintyy jatkuvasti, EVSE-latausratkaisumme on valmiina kohtaamaan haasteet.

Älylataus & Kuormanohjaus

Älylataus on ainoa vaihtoehto laajamittaista sähköautoilua varten, joka pitää huolen sähköverkon tasapainosta sekä toimivuudesta
Älylataus

Comselin latausasema on älykäs. Latausta voi asemakohtaisesti säätää sekä tasapainottaa valittujen kriteerien perusteella. Voitte tarjota älylatausta erilaisilla kriteereillä, esimerkiksi nopeuden, hinnan tai ympäristöystävällisyyden perusteella, vaihtoehtoisesti voitte antaa asiakkaanne tehdä valinnan. Älylatauksen avulla toiminta on optimoitavissa erilaisten muuttujien perusteella, kuten sähkön tuntihinnoittelun, paikallisen kuormituksen tai tuotannon mukaan. Yleisesti ottaen koko latausinfrastruktuuri on optimoitavissa liiketoimintamallia myötäileväksi.

Laskutus & Tiedonvaihto

Comsel Service Hub

Comsel käyttää tehokasta laskutusjärjestelmää joka mahdollistaa latauspalvelun joustavan liittämisen nykyisen liiketoiminnan kanssa. Maksut ovat hoidettavissa suoraan Comsel Service Hubissa, pankkien järjestelmien kautta tai kokonaan ulkopuolisten palvelujen kautta. Palveluhubimme tukee käyttäjäkohtaisia tilisaldoja ja kertoimia kehittyneempää priorisointia sekä asiakkuusjärjestelmiä varten, jotta asiakkaasi saavat ansaitsemaansa palvelua.

Tuemme useaa eri tiedonvaihtoformaattia, RESTful JSON API:sta standardisoituun IEC grid exchange formaattiin. Tiedonsiirron sekä API:en kautta voitte hallinnoida kaikkea infrastruktuuriin sekä maksupalveluihin liittyvää. Ulkopuolisten hallinnointijärjestelmien integrointi on myös mahdollista edistyksellisempää kuormanohjausta varten. Palveluhubimme tukee myös helposti käytettävää datan vientiä, joten muiden yritysjärjestelmienne kanssa integroiminen on helposti aloitettavissa.

Haluatko kuulla lisää?

Lähetämme mielellämme teille lisätietoja tuotteistamme Zodiac, Service Hub, Oculus, Neuron ja sähköautojen latauksesta sekä ratkaisuistamme! Täyttäkää ystävällisesti alla oleva lomake tai olkaa suoraan yhteydessä myyntiin.

Submit