Comsel Oculus


Helpoin tapa päivittää nykyinen energiamittari seuraavan sukupolven älymittariksi.

Mikä Oculus on?

Comsel Oculus on älymittausmoduuli energiamittareille, joka lukee energiatiedot mittarilta standardisoidun IR-portin avulla vaivattomasti ja tuo ne käytettäväksi luotettavasti ja turvallisesti. Helposti saatavilla ja käytettävissä olevilla energiatiedoilla on lukemattomia käyttökohteita, kuten energiatehokkuuden parantaminen, kulutuksen säätäminen energiahintojen mukaan sekä Oculuksen yhdistäminen toisten laitteiden kanssa luoden älykkäitä sovelluksia.

Comsel Oculus

Vaivaton. Asennus ja käyttöönotto on helppoa, aseta vain Oculus energiamittarin IR-portille.
Monipuolinen. Soveltuu kaikentyyppisille energiamittareille: sähkö-, kaasu-, kaukolämpö- ja vesimittareille.
Tehokas. Oculus on osa Zodiac-tuoteperhettä ja käyttää samaa skaalautuvaa sekä kustannustehokasta teknologiaa. Yhdessä Comsel Service Hubin kanssa energiatiedot ovat vaivattomasti käytettävissä mahdollistaen lähes rajattomat käyttökohteet kohti parempaa energiatehokkuutta.

Seuraavan sukupolven älymittausta nykyisellä energiamittarilla

Comsel Oculus on mittarista riippumaton älymittausmoduuli joka kommunikoi sekä sähkö-, kaukolämpö-, kaasu- että vesimittareiden kanssa käyttäen standardisoitua IR-rajapintaa mittaukseen. Oculus kommunikoi mittareiden kanssa käyttäen sekä IEC 62056-21-standardia että M-Bus-protokollaa.

Oculus yhdistää uusinta tekniikkaa olevat järjestelmät sekä teknologiat luotettavaan sekä hyvällä saatavuudella olevaan alustaan. Oculus tukee langatonta uudelleenkonfigurointia sekä päivitystä, tallentaa paikallisesti useita miljoonia arvoja sekä mittaa arvoja jopa 10 sekunnin tarkkuudella.

Mahdollistaakseen konfigurointivapaan asennuksen lähes kaikkialla, Oculus on varustettu 3G/GPRS-modeemilla, LTE-modeemilla tai Ethernetillä. LTE/3G-modeemin tai Ethernetin lisäksi Oculus pystyy käyttämään varalla olevia yhteyksiä sisäänrakennetun WiFi-moduulin avulla. Oculus käyttää huipputeknologista tieoturvallisuutta varmistaakseen mittaritietojen turvallisen välittämisen sekä varmistettavien ohjelmistopäivitysten ja konfigurointimuutosten vastaanoton.

Oculus tukee kaikentyyppisiä mittausrekistereitä ja voi valvoa paikallisesti sähkön laatua tai kaukolämmön parametrejä. Tämä mahdollistaa nopeat toimenpiteet, dynaamisen tietojen tallentamisen sekä ilmoitukset ohjausjärjestelmille. Moduuli tukee mittauksia sekä vienti- että tulosuuntaan sekä käyttää useaa eri säädettävää hinnastoa molempiin suuntiin. Tehokkaalla ja konfiguroitavalla hälytysjärjestelmällä moduuli havaitsee nopeasti poikkeamat, kuten esimerkiksi vaihekatkokset sekä jännitehäiriöt.

Haluatko kuulla lisää?

Lähetämme mielellämme teille lisätietoja tuotteistamme Zodiac, Service Hub, Oculus, Neuron ja sähköautojen latauksesta sekä ratkaisuistamme! Täyttäkää ystävällisesti alla oleva lomake tai olkaa suoraan yhteydessä myyntiin.

Submit